Winteracties

Uw motorfiets in bekwame handen

 Vier seizoenen is uw motorfiets bij ons in bekwame handen. Op grond van (bij)scholing en opgedane ervaring is ons technische team klaar voor elke klus. Onze werkplaats is ruim, modern, en schoon. Yamaha, Kawasaki, Honda, Suzuki, en ga zo maar door, alle merken zijn welkom! U kunt 24/7 online een werkplaatsafspraak maken (bellen tijdens openingstijden kan natuurlijk ook | 055-3574488).

onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Goed onderhoud verlengt de levensduur 

Voor bijna elk merk en type motorfiets kunt u bij ons terecht voor een grote of kleine beurt en andere klussen. Wij gebruiken uitsluitend parts en componenten van een gedegen kwaliteit en veelal merk-origineel. U mag van ons een duidelijke prijsraming verwachten en bij constatering van onverwachte zaken of verborgen gebreken vindt er altijd vooraf overleg plaats ter voorkoming van onaangename verrassingen bij het afrekenen;
transparant en duidelijk - afspraak is afspraak. 

accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen

Breed assortiment A-merken

Wilt u uw motorfiets helemaal aanpassen naar uw wens; wij monteren de gewenste accessoires op vakkundige wijze. Uitlaatsystemen, bagagesets (Topmoto is GIVI Premium Store)  wind- en valprotectie, comfort seats, navigatie, handvat-verwarming, extra verlichting en ga zo maar door. Ook de vering van uw motorfiets kan worden aangepast met behulp van kits van bijvoorbeeld Öhlins, Hyperpro of HK Suspension. Door te werken met A- merken bent u verzekerd van goede kwaliteit. Voor originele Yamaha parts verwijzen we u naar de online-catalogus

schadetaxatie en -herstel

Schadetaxatie en -herstel

Wij nemen u een zorg uit handen

Schade rijden is bijzonder vervelend, los van de rompslomp die het verder met zich mee brengt. U kunt ons inschakelen om te helpen de afhandeling in goede banen te leiden. Een goede taxatie is van significant belang zodat uiteindelijk het herstel op de juiste manier kan plaatsvinden. Uiteraard zullen we u tussentijds bij het proces betrekken als de situatie daarom vraagt. De herstelwerkzaamheden worden na akkoord van de verzekeraar z.s.m. uitgevoerd op de manier zoals u dat wilt. 

vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Zo blijft u mobiel

Vervangend vervoer is mogelijk en bij onderhoud zelfs gratis. Wel dient u dit op voorhand even te bespreken met onze planners. Het komt ook zeer regelmatig voor, dat we de klus klaren terwijl u erop wacht onder het genot van een kopje koffie of een andere versnapering.
Dan is vervangend vervoer niet aan de orde. Tijdens het afspreken van de werkzaamheden wordt duidelijk of 'klaar terwijl u wacht' van toepassing is.

motorbanden bij topmoto

Banden

Wij helpen u met de juiste keuze

Gerenommeerde merken tegen competitieve prijzen. Voor de juiste band op uw motorfiets kunt u uiteraard ook terecht bij TopMoto. Goed advies, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur is vanzelfsprekend. Goede info omtrent het evenwicht tussen grip en slijtage. De banden worden zorgvuldig gemonteerd en gebalanceerd. Montage geschiedt tegen een lagere vergoeding dan het normale werkplaats-uurtarief, tenzij niet bij ons gekocht. Alle A-merken zijn in principe leverbaar tegen competitieve prijzen.


Ons Technische Team

Hanro Staal

Hanro 

heeft de dagelijkse leiding
Linda Hagels en Hanro Staal

Linda & Hanro

verzorgen de planning (met plezier!)
topmoto's werkplaats team

Milenko, Linda en Bert

voeren de werkzaamheden uit
footer